
Yoghurtchips
Yoghurtchips is decoratief en ook lekker bij zoete nagerechten. De smaak is licht zuur als je hem uit de oven haalt als hij nog wit
Doe olijfolie in de pan. Bak de spekblokjes, braad het varkensvlees op hoog vuur aan.
Draai het vuur lager. Fruit de ui, de knoflook en de paprika tot de ui glazig ziet.
Voeg dan de chorizo toe. Even mee laten bakken.
Voeg dan de tomatenblokjes, de tomatenpuree, de wijn, het citroensap, de pepersaus en zout en peper naar smaak toe.
Op hoog vuur wat laten inkoken. Voeg dan de vis/schelpdieren toe. Twee minuten mee laten koken.
Garneren met de koriander.
Lekker met rijst en een frisse salade.

Yoghurtchips is decoratief en ook lekker bij zoete nagerechten. De smaak is licht zuur als je hem uit de oven haalt als hij nog wit

Een eenvoudige maar zeer smakelijke salade met een aziatisch tintje.