
Indische cake met crème anglaise
Dit nagerecht is ook erg lekker te combineren met een bolletje ijs plus een toefje slagroom
Doe olijfolie in de pan. Bak de spekblokjes, braad het varkensvlees op hoog vuur aan.
Draai het vuur lager. Fruit de ui, de knoflook en de paprika tot de ui glazig ziet.
Voeg dan de chorizo toe. Even mee laten bakken.
Voeg dan de tomatenblokjes, de tomatenpuree, de wijn, het citroensap, de pepersaus en zout en peper naar smaak toe.
Op hoog vuur wat laten inkoken. Voeg dan de vis/schelpdieren toe. Twee minuten mee laten koken.
Garneren met de koriander.
Lekker met rijst en een frisse salade.
Dit nagerecht is ook erg lekker te combineren met een bolletje ijs plus een toefje slagroom
Graved lax is een Scandinavisch gerecht wat letterlijk begraven zalm betekend. Dit deed men in de middeleeuwen om de vis langer houdbaar te maken. De