
Varkenshaas met champignonkorst
Ik gebruik hier zelf graag cognacmosterd voor maar deze isin Nederland niet goed verkrijgbaar. Het is ook erg lekker met de groene mosterd met tuinkruiden.
Doe olijfolie in de pan. Bak de spekblokjes, braad het varkensvlees op hoog vuur aan.
Draai het vuur lager. Fruit de ui, de knoflook en de paprika tot de ui glazig ziet.
Voeg dan de chorizo toe. Even mee laten bakken.
Voeg dan de tomatenblokjes, de tomatenpuree, de wijn, het citroensap, de pepersaus en zout en peper naar smaak toe.
Op hoog vuur wat laten inkoken. Voeg dan de vis/schelpdieren toe. Twee minuten mee laten koken.
Garneren met de koriander.
Lekker met rijst en een frisse salade.
Ik gebruik hier zelf graag cognacmosterd voor maar deze isin Nederland niet goed verkrijgbaar. Het is ook erg lekker met de groene mosterd met tuinkruiden.
Simpel snel en lekker. Bramen uit de diepvries zijn makkelijk te pureren. Als er geen verse bramen te krijgen zijn kan je ook blauwe bessen
Een kip van het spit met zijn knapperige vel doet het altijd goed. Je moet natuurlijk wel een bbq of oven hebben met een draaispit.