Kip Korma
Je start zo’n vier a vijf uur van te voren om de kip te marineren. Je moet voor dit gerecht dus wel wat uurtjes van
Prak de frambozen met 20 gram suiker. Houd vier frambozen over voor de garnering.
Snij de lange vingers in kleine stukje en leg die op de bodem van vier glazen. Schenk er een beetje amaretto over en druk licht aan. Schep er dan een laagje geprakte frambozen over en zet de glazen in de koelkast.
Splits de eieren en doe de dooiers en eiwitten in aparte kommen. Klop de dooiers met 20 gram suiker op tot het een lichtgeel mengsel is. Klop er dan de mascarpone door tot het een glad mengsel is.
Klop de eiwitten tot zachte pieken en klop er dan de laatste 20 gram suiker door tot het een stevig schuim is. Spatel de eiwitten luchtig door het mascarpone mengsel.
Doe het in een spuitzak en spuit het mooi in een cirkel op de frambozen in het glas. Zet de glazen minimaal twee uur in de koelkast.
Vlak voor het serveren de pistachenootjes en de chocoladekoekjes stampen tot grove stukjes.
Strooi over de mascarponecrème en garneer met een framboos.
Je start zo’n vier a vijf uur van te voren om de kip te marineren. Je moet voor dit gerecht dus wel wat uurtjes van
Er is biefstuk en biefstuk. Zelf kies ik meestal voor haasbiefstuk en dan aan een stuk en vooral niet geprikt, geslagen of op een andere
Je denkt dat je rijst ziet op de foto maar het is bloemkool. Van bloemkool kan je namelijk een prima vervanger maken voor rijst als