We hebben allemaal wel eens een stuk stokbrood over. Dat overgebleven stokbrood leent zich prima voor een knoflookbroodje.
Knoflookbrood is lekker bij soep of bij een salade. Is ook heerlijk als side dish bij een pasta.
We hebben allemaal wel eens een stuk stokbrood over. Dat overgebleven stokbrood leent zich prima voor een knoflookbroodje.
Knoflookbrood is lekker bij soep of bij een salade. Is ook heerlijk als side dish bij een pasta.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd het stokbrood in de lengte door.
Snij de tomaat door en wrijf het stokbrood in met het snijvlak van de tomaat zodat er een laagje tomaat achterblijft op het brood.
Pel en hak de knoflook zeer fijn. Strooi de knoflook over de broodjes en besprenkel rijkelijk met olijfolie. Maal hier wat zeezout over.
Leg de broodjes in de oven tot ze mooi lichtbruin en knapperig zijn. Heb je een grill dan is het nog lekkerder om ze onder de grill te roosteren.
Ik kreeg een pot mango chutney van Karin uit de wereldwinkel. Karin wilde graag weten wat ik er mee zou gaan doen. Het is een
De bramen zijn er nu weer volop dus daar moet je van profiteren. Uiteraard kan je dit frisse drankje met allerlei soorten fruit maken dus