
satésaus
Voor satésaus gebruik ik altijd de goedkoopste pindakaas. De smaak wordt bepaald door de overige ingrediënten dus waarom meer uitgeven dan nodig is. Hou je
Snij de ui in kleine blokjes, hak de knoflook fijn en snij de peper in halve dunne ringetjes.
Kook de pasta zoals op de verpakking is aangegeven. Giet de pasta af en hou wat kookvocht apart.
Zet een koekenpan op het vuur met een scheutje olie en smoor de rode ui, knoflook en peper in vier minuten zacht en glazig. Haal uit de pan en houd apart.
Roerbak de spinazie in 2 minuten gaar. Doe de spinazie in een blender met de ricotta en voeg naar smaak peper en zout toe. Draai hier een gladde saus van.
Zet een schone koekenpan op het vuur met een klont roomboter. Snij de ossenhaas in plakjes en daarna in stukjes van ongeveer 3 cm.
Als de roomboter echt super heet is bak je in 1,5 minuut de ossenhaas rondom aan en bestrooi je deze met wat zout en peper.
Meng de saus, rode ui en Spaanse peper door de tagliatelle. Als het te dik is naar jouw zin kan je er wat kookvocht bijdoen. Schep in een kom of op een bord en leg in het midden een bergje ossenhaas.

Voor satésaus gebruik ik altijd de goedkoopste pindakaas. De smaak wordt bepaald door de overige ingrediënten dus waarom meer uitgeven dan nodig is. Hou je

De peer heb ik hier gebruikt als groenen bij de kwartelboutjes met bospaddenstoelen die je onder wild&gevogelte kan terugvinden.

Een lekkere volle soep die het ook prima doet als maaltijdsoep. Als je ipv kippenbouillon groentebouillon gebruikt is het een heerlijk vegetarisch recept.