Iedereen heeft wel eens wat gekookte rijst over. Als je dit opspaart (invriest) tot je een leuke hoeveelheid hebt kan je hier een heerlijke rijstsalade van maken.
Iedereen heeft wel eens wat gekookte rijst over. Als je dit opspaart (invriest) tot je een leuke hoeveelheid hebt kan je hier een heerlijke rijstsalade van maken.
Snijd de aubergine, courgette, ui en paprika in blokjes. Snipper de knoflook fijn en snijd de bosui in ringetjes.
Giet ruim olie in een wok. Voeg de ras el hanout toe en na ongeveer 1 minuut de aubergine, courgette, ui en parika voor vier minuten mee bakken.
Voeg de knoflook toe en bak nog 1 minuutje mee.
Zet het vuur onder de wok uit en voeg dan de bosui en Griekse yoghurt toe. roer goed door en laat verder afkoelen.
Als het afgekoeld is roer je de mayonaise en de rijst erdoor.
Een visstoof / pakket van de bbq is heerlijk. Maar in de koude maanden van het jaar is dit ook prima in de oven te
Een crumble is een mooie toevoeging bij een dessert wat uit meerder onderdelen bestaat. Als bodem onder ijs is het ook erg smakelijk. Het zowel