
Vijgenbonbon
Een leuk en lekker onderdeel van een grand dessert is deze vijgenbonbon. Zacht van smaak met een pitje van de gember.
Kook de eieren hard en laat afkoelen in koud water. Meng de olijfolie, rijstazijn, slasaus, japanse sojasaus tot een dressing en breng op smaak met wat zout en peper.
Snij de gekookte eieren in plakjes. Snij een paar zongedroogde tomaten in stukjes. Giet de kikkererwten af. Snij een half blok feta in kleine blokjes.
Meng de rucola met de zeewier en doe in een schaal. Strooi de kikkererwten, blokjes feta en zongedroogde tomaten hier overheen.
Hussel licht door elkaar. Leg de plakjes ei erop en besprenkel het geheel met de dressing.

Een leuk en lekker onderdeel van een grand dessert is deze vijgenbonbon. Zacht van smaak met een pitje van de gember.

Graved lax is een Scandinavisch gerecht wat letterlijk begraven zalm betekend. Dit deed men in de middeleeuwen om de vis langer houdbaar te maken. De