
Surf & Turf met eend
Ik kreeg een pot mango chutney van Karin uit de wereldwinkel. Karin wilde graag weten wat ik er mee zou gaan doen. Het is een
Zet de tajine op laag vuur met een scheut olie. Snij het vlees in dobbelsteentjes van 2 x 2 cm.
Bak het vlees aan in de olie voor 5 minuten.
Ondertussen pel je de ui en knoflook. Snij de ui in grove stukken en de knoflook fijn.
Strooi de ras el hanout over het vlees en roer door. Voeg de ui en knoflook toe en bak mee voor 2 minuten.
Snij ondertussen de courgete en auberginge in de lengte door en snij dan in plakjes.
Voeg toe en bak 2 minuten mee. Schep de harissa erdoor en breng op smaak met peper en zout.
Laat de tajine voor 2,5 uur zachtjes stoven.
Ik kreeg een pot mango chutney van Karin uit de wereldwinkel. Karin wilde graag weten wat ik er mee zou gaan doen. Het is een
Er is biefstuk en biefstuk. Zelf kies ik meestal voor haasbiefstuk en dan aan een stuk en vooral niet geprikt, geslagen of op een andere