
Chocokoffiecognacroom
Dit een heerlijke toevoeging aan een grand dessert en past erg goed bij de appels uit de oven.
Kook de krieltjes gaar en laat ze afkoelen tot ze lauwwarm zijn. Maak ondertussen de makreel schoon en kook de eieren hard.
Meng de dyonaise met de olijfolie en champagneazijn naar smaak. Maal hier wat zwarte peper over.
Snijd de geroosterde paprika in reepjes of stukje. Haal het hart uit de botersla en maak de bladen los. Was de komkommer en schaaf in plakjes.
Leg de sla op een groot bord of schaal. Verdeel hierover de kriel en daarna de geroosterde paprika, komkommer en mini mozzarella. Giet de dressing erover en verdeel de broccolispruiten over de salade. Garneer met de in parten gesneden eieren.
Lekker als maaltijdsalade voor twee personen.
Dit een heerlijke toevoeging aan een grand dessert en past erg goed bij de appels uit de oven.
Voor dit recept gebruik ik de kippendij zonder rugstuk. Doordat het botje er nog wel inzit krijgt het vlees nog meer smaak. Gebruik hier nooit
Een frittata maak je eigenlijk van de restjes die je in huis hebt. Aan het eind van de week ligt er altijd nog wel wat