
Ragout van linzensoep met biefstuk
We kennen het allemaal. Je maakt een lekkere verse soep en dan is er een beetje over. Dit is prima te gebruiken om weer een
Kook de krieltjes gaar en laat ze afkoelen tot ze lauwwarm zijn. Maak ondertussen de makreel schoon en kook de eieren hard.
Meng de dyonaise met de olijfolie en champagneazijn naar smaak. Maal hier wat zwarte peper over.
Snijd de geroosterde paprika in reepjes of stukje. Haal het hart uit de botersla en maak de bladen los. Was de komkommer en schaaf in plakjes.
Leg de sla op een groot bord of schaal. Verdeel hierover de kriel en daarna de geroosterde paprika, komkommer en mini mozzarella. Giet de dressing erover en verdeel de broccolispruiten over de salade. Garneer met de in parten gesneden eieren.
Lekker als maaltijdsalade voor twee personen.

We kennen het allemaal. Je maakt een lekkere verse soep en dan is er een beetje over. Dit is prima te gebruiken om weer een

Als je voor dit gerecht groentebouillon gebruikt is het een mooi vegetarisch voorgerecht of amuse.