Gefrituurde ansjovisjes
In Spanje eten ze deze lekkere snack veel als tapas en staat hij als boquernes fritos op de kaart. Maar ze zijn natuurlijk ook gewoon erg
Kook de krieltjes gaar en laat ze afkoelen tot ze lauwwarm zijn. Maak ondertussen de makreel schoon en kook de eieren hard.
Meng de dyonaise met de olijfolie en champagneazijn naar smaak. Maal hier wat zwarte peper over.
Snijd de geroosterde paprika in reepjes of stukje. Haal het hart uit de botersla en maak de bladen los. Was de komkommer en schaaf in plakjes.
Leg de sla op een groot bord of schaal. Verdeel hierover de kriel en daarna de geroosterde paprika, komkommer en mini mozzarella. Giet de dressing erover en verdeel de broccolispruiten over de salade. Garneer met de in parten gesneden eieren.
Lekker als maaltijdsalade voor twee personen.
In Spanje eten ze deze lekkere snack veel als tapas en staat hij als boquernes fritos op de kaart. Maar ze zijn natuurlijk ook gewoon erg
Op de foto staat naast het soepje een espuma van aardappel met een parmezaanruitje. Dit recept kan je ook terugvinden op de site. Hier heb
Aglio e olio is een heerlijk gerecht maar ik maak altijd te veel. Ik kook dan een klein beetje pasta bij en maak er weer