Lekker fris / zoet bij veel visgerechten.

Marokkaanse kip
Dit gerecht is lekker met rijst of gekookte aardappelen. Als de kippenbouten gaar zijn haal je dan uit de ovenschaal en dan maak je de
Lekker fris / zoet bij veel visgerechten.
Snij de tomaat in plakken. Snij de mozzarella in plakjes en deel deze in vieren. Pel de ui en snij deze in dunne plakjes. Maak de ui los zodat er ringen ontstaan.
Leg de plakken tomaat op een bord of schaal. Leg op iedere tomaat een stukje mozzarella. Verdeel de uienringen hierover.
Druppel op iedere plak tomaat met mozzarella een heel klein beetje vloeibare honing.
Bestrooi met peper en zout.
Besprenkel met olijfolie en spray de balsamicoazijn erover. Laat dit 15 minuten intrekken.
Dit gerecht is lekker met rijst of gekookte aardappelen. Als de kippenbouten gaar zijn haal je dan uit de ovenschaal en dan maak je de
Bij deze burger gebruik ik pulled pork en tzatziki. Beide recepten zijn terug te vinden op de site. Wil je de snelle versie kan je
Een super snelle lekkere soep die ook vegetarisch bereid kan worden als je de bouillon vervangt voor een groenten bouillon.