Lekker fris / zoet bij veel visgerechten.
Zomerse Kipgoulash
Ik maak dit gerecht altijd met kippendijvlees. Het is voller van smaak, zachter en eigenlijk gewoon lekkerder dan een filet.
Lekker fris / zoet bij veel visgerechten.
Snij de tomaat in plakken. Snij de mozzarella in plakjes en deel deze in vieren. Pel de ui en snij deze in dunne plakjes. Maak de ui los zodat er ringen ontstaan.
Leg de plakken tomaat op een bord of schaal. Leg op iedere tomaat een stukje mozzarella. Verdeel de uienringen hierover.
Druppel op iedere plak tomaat met mozzarella een heel klein beetje vloeibare honing.
Bestrooi met peper en zout.
Besprenkel met olijfolie en spray de balsamicoazijn erover. Laat dit 15 minuten intrekken.
Ik maak dit gerecht altijd met kippendijvlees. Het is voller van smaak, zachter en eigenlijk gewoon lekkerder dan een filet.
Na een bbq avond blijven er bij mij nog wel eens wat stukjes sparribs over. Natuurlijk kan je ze de volgende dag opwarmen en opeten
Deze soep heb ik voor het eerst gegeten in Olhos de Agua waar de altijd vriendelijke Portugezen mij gaar het recept gaven van hun favoriete