
Hamburger Greek style
Bij deze burger gebruik ik pulled pork en tzatziki. Beide recepten zijn terug te vinden op de site. Wil je de snelle versie kan je
Lekker fris / zoet bij veel visgerechten.
Snij de tomaat in plakken. Snij de mozzarella in plakjes en deel deze in vieren. Pel de ui en snij deze in dunne plakjes. Maak de ui los zodat er ringen ontstaan.
Leg de plakken tomaat op een bord of schaal. Leg op iedere tomaat een stukje mozzarella. Verdeel de uienringen hierover.
Druppel op iedere plak tomaat met mozzarella een heel klein beetje vloeibare honing.
Bestrooi met peper en zout.
Besprenkel met olijfolie en spray de balsamicoazijn erover. Laat dit 15 minuten intrekken.

Bij deze burger gebruik ik pulled pork en tzatziki. Beide recepten zijn terug te vinden op de site. Wil je de snelle versie kan je

Pulled pork is het langzaam garen op lage temperatuur van een groot stuk varkensvlees waardoor het zo gaar is dat je het uit elkaar kan

De oorsprong van dit gerecht ligt op Tenerife. Hier is de mojo geboren de typische Canariaanse saus die heerlijk is bij gegrilde aardappelen.