Als tussengerecht een geweldige verrassing. Fris en staat prachtig op tafel.

Ragout spareribs
Na een bbq avond blijven er bij mij nog wel eens wat stukjes sparribs over. Natuurlijk kan je ze de volgende dag opwarmen en opeten
Als tussengerecht een geweldige verrassing. Fris en staat prachtig op tafel.
Rasp de helft van de limoenschil en meng dit met de geitenkaas met de room tot een glad mengsel, bewaar in een spuitzak.
Los de suiker op in 50 ml water, breng aan de kook en laat afkoelen
Schil de watermeloen, snij er een of twee plakken af van 1 cm dik en steek er een paar rondjes uit en snij een paar staafjes van ongeveer 5 tot 7 cm.
Pers de rest van de meloen in een sapcentrifuge en meng dit met sap van ½ limoen en zoet met het suikerstroop. Bewaar in een mooie fles of schenkkan.
Spuit een stip kaas in een cocktailglas, steek de garnituur er speels in en zet tegen de rand. Garneer met takjes sacura, duizendblad en waterkers.
Schenk de watermeloensap aan tafel in het glas.

Na een bbq avond blijven er bij mij nog wel eens wat stukjes sparribs over. Natuurlijk kan je ze de volgende dag opwarmen en opeten

Dit is een snelle en lekker manier om pulled chicken te maken. Je kan jouw eigen smaak eraan geven door een andere bouillon of kruidenmix

Voor dit recept gebruik ik de kippendij zonder rugstuk. Doordat het botje er nog wel inzit krijgt het vlees nog meer smaak. Gebruik hier nooit