Als tussengerecht een geweldige verrassing. Fris en staat prachtig op tafel.

Chocolademousse
Chocolademousse is een heerlijk onderdeel voor bij een grand dessert. De smaak is afhankelijk van het percentage cacao. In ieder geval moet je altijd pure
Als tussengerecht een geweldige verrassing. Fris en staat prachtig op tafel.
Rasp de helft van de limoenschil en meng dit met de geitenkaas met de room tot een glad mengsel, bewaar in een spuitzak.
Los de suiker op in 50 ml water, breng aan de kook en laat afkoelen
Schil de watermeloen, snij er een of twee plakken af van 1 cm dik en steek er een paar rondjes uit en snij een paar staafjes van ongeveer 5 tot 7 cm.
Pers de rest van de meloen in een sapcentrifuge en meng dit met sap van ½ limoen en zoet met het suikerstroop. Bewaar in een mooie fles of schenkkan.
Spuit een stip kaas in een cocktailglas, steek de garnituur er speels in en zet tegen de rand. Garneer met takjes sacura, duizendblad en waterkers.
Schenk de watermeloensap aan tafel in het glas.
Chocolademousse is een heerlijk onderdeel voor bij een grand dessert. De smaak is afhankelijk van het percentage cacao. In ieder geval moet je altijd pure
Het is simpel, snel klaar en uiteraard lekker van smaak.
Ik kreeg een pot mango chutney van Karin uit de wereldwinkel. Karin wilde graag weten wat ik er mee zou gaan doen. Het is een