
Paella
Ieder heeft zo zijn eigen recept van paella. Ik hou van de combinatie vlees en vis waardoor er een goed gevulde pan met een volle
Spoel de zuurkool goed af met koud water en knijp hem daarna goed uit,
Zet de spekblokjes op in een koekenpan op laag vuur en laat langzaam uitbakken tot ze krokant zijn.
Bak de kipshoarma in wat olie in 8 minute gaar. Schep regelmatig om.
Breek de eieren boven een kom en klop ze los met de sambal.
Neem een bakvorm en bekleed deze met bakpapier.
Meng de zuurkool met de kipshoarma en spekblokjes goed door elkaar. Vul hier de bakvorm mee en druk licht aan.
Giet het eiermengsel eroverheen. Bestrooi met de geraspte kaas.
Zet de bakvoorm in de oven en gaar in 20 / 25 minuten.

Ieder heeft zo zijn eigen recept van paella. Ik hou van de combinatie vlees en vis waardoor er een goed gevulde pan met een volle

Surinaams zuur is een fris en pittig zuur wat bij veel gerechten te combineren is.