satésaus

Voor satésaus gebruik ik altijd de goedkoopste pindakaas. De smaak wordt bepaald door de overige ingrediënten dus waarom meer uitgeven dan nodig is. Hou je

Lees meer »

Knoflookbroodje

We hebben allemaal wel eens een stuk stokbrood over. Dat overgebleven stokbrood leent zich prima voor een knoflookbroodje. Knoflookbrood is lekker bij soep of bij

Lees meer »

Soyanaise

Ik gebruik voor deze saus dark soy. Het verschil met “gewone” soy saus is dat deze dikker, donkerder, voller van smaak en minder zout is.

Lees meer »

Kipknots

Je bent er even mee bezig maar dit is een leuke manier om drumsticks te bereiden en staat ook superleuk op je bord. Heb je

Lees meer »

Tomaten beignets

Je kan voor dit recept je eigen soezenbeslag maken van bloem, water of melk, boter en eieren maar het is ook kant en klaar te koop

Lees meer »

Bbq saus

Deze bbq saus is lekker om varkensvlees of kip mee in te smeren wat je wilt grillen of roosteren op de bbq. Het smaakt ook

Lees meer »

Tzatziki

Lekker bij van alles en  nog wat. Als dip met brood, bij kip of garnalen op je broodje gyros of als dressing in een Griekse

Lees meer »