Ga naar de inhoud

De Keuken van Santpoort

  • Amuses
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Wild en gevogelte
  • Voorgerechten
    • Soepen
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Wild en gevogelte
  • Hoofdgerechten
    • Vlees
    • Wild en gevogelte
    • Vis
    • Soepen
    • Vegetarisch
  • Bijgerechten
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
  • Nagerechten
  • Snacks & overig
  • Catering
  • Contact
Menu
  • Amuses
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Wild en gevogelte
  • Voorgerechten
    • Soepen
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Wild en gevogelte
  • Hoofdgerechten
    • Vlees
    • Wild en gevogelte
    • Vis
    • Soepen
    • Vegetarisch
  • Bijgerechten
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
  • Nagerechten
  • Snacks & overig
  • Catering
  • Contact

Eend met hoisin pannenkoek

Om dit gerecht te maken heb je hele dunne pannenkoekjes nodig en een stoommandje of stomer. Zelf koop ik de pannenkoekjes kant en klaar bij

Lees meer »

Surf & Turf met eend

Ik kreeg een pot mango chutney van Karin uit de wereldwinkel. Karin wilde graag weten wat ik er mee zou gaan doen. Het is een

Lees meer »

Eendenborst met gekarameliseerde witlof

Lees meer »

Salade gerookte eend

Lees meer »

Spinazie met eend en garnalen

Wilde spinazie is steviger van structuur en smaak dan de gewone maar als er geen wilde te krijgen is kan je prima de gewone spinazie

Lees meer »

Aardappelsoep met mosterd

Een lekkere volle soep die het ook prima doet als maaltijdsoep. Als je ipv kippenbouillon groentebouillon gebruikt is het een heerlijk vegetarisch recept.

Lees meer »

De Keuken van Santpoort

DE KEUKEN

  • Over De Keuken
  • Contact
  • Privacy Policy

CATERING

  • BBQ aan huis
  • Party catering

Recepten

  • Amuses
  • Voorgerechten
  • Bijgerechten
  • Hoofdgerechten
  • Deserts

Blijf op de hoogte

Instagram Facebook

© Alle rechten voorbehouden - De Keuken van Santpoort

Website by DEBOPROJECTS