Ga naar de inhoud

De Keuken van Santpoort

  • Amuses
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Wild en gevogelte
  • Voorgerechten
    • Soepen
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Wild en gevogelte
  • Hoofdgerechten
    • Vlees
    • Wild en gevogelte
    • Vis
    • Soepen
    • Vegetarisch
  • Bijgerechten
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
  • Nagerechten
  • Snacks & overig
  • Catering
  • Contact
Menu
  • Amuses
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Wild en gevogelte
  • Voorgerechten
    • Soepen
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Wild en gevogelte
  • Hoofdgerechten
    • Vlees
    • Wild en gevogelte
    • Vis
    • Soepen
    • Vegetarisch
  • Bijgerechten
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
  • Nagerechten
  • Snacks & overig
  • Catering
  • Contact

Romige New York cheesecake

Lees meer »

Ricottapudding

Lees meer »

Indische cake met crème anglaise

Dit nagerecht is ook erg lekker te combineren met een bolletje ijs plus een toefje slagroom

Lees meer »

Peer en perzik in port met vanilleroom

Ik voeg eigenlijk altijd wat port toe als ik stoofperen kook. Op enig moment had ik niet alles in huis wat ik normaal gebruik en

Lees meer »

Chocokoffiecognacroom

Dit een heerlijke toevoeging aan een grand dessert en past erg goed bij de appels uit de oven.

Lees meer »

Appels uit de oven

Een verrassend nagerecht zeker in combinatie met de Mouse van chocolade en cognac.

Lees meer »
« Vorige Pagina1 Pagina2 Pagina3 Volgende »

De Keuken van Santpoort

DE KEUKEN

  • Over De Keuken
  • Contact
  • Privacy Policy

CATERING

  • BBQ aan huis
  • Party catering

Recepten

  • Amuses
  • Voorgerechten
  • Bijgerechten
  • Hoofdgerechten
  • Deserts

Blijf op de hoogte

Instagram Facebook

© Alle rechten voorbehouden - De Keuken van Santpoort

Website by DEBOPROJECTS