Ga naar de inhoud

De Keuken van Santpoort

  • Amuses
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Wild en gevogelte
  • Voorgerechten
    • Soepen
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Wild en gevogelte
  • Hoofdgerechten
    • Vlees
    • Wild en gevogelte
    • Vis
    • Soepen
    • Vegetarisch
  • Bijgerechten
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
  • Nagerechten
  • Snacks & overig
  • Catering
  • Contact
Menu
  • Amuses
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Wild en gevogelte
  • Voorgerechten
    • Soepen
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Wild en gevogelte
  • Hoofdgerechten
    • Vlees
    • Wild en gevogelte
    • Vis
    • Soepen
    • Vegetarisch
  • Bijgerechten
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
  • Nagerechten
  • Snacks & overig
  • Catering
  • Contact

Rode linzensoep met gember

Rode linzen hebben een goede eigenschap. Buiten het feit dat ze erg lekker zijn koken ze ook stuk waardoor er mooie gebonden soepen of stoofschotels

Lees meer »

Aardappel knoflooksoep

Op de foto staat naast het soepje een espuma van aardappel met een parmezaanruitje. Dit recept kan je ook terugvinden op de site. Hier heb

Lees meer »

Espuma van aardappel

Lees meer »

Linzensinaasappelsoep

Lees meer »

Courgette paprikasoep

Een snel soepje maar wel erg smakelijk.

Lees meer »

Uiensoep

Dit is de snelle variant uiensoep. Gewoon van bouillonblokjes en klaar in 20 minuten.

Lees meer »

Romige bosuisoep

Lees meer »

Romige bloemkoolsoep met knoflooksoldaatje

Als je voor dit gerecht groentebouillon gebruikt is het een mooi vegetarisch voorgerecht of amuse.

Lees meer »

Linzensoep met korianderpesto

Lees meer »
« Vorige Pagina1 Pagina2 Pagina3 Volgende »

De Keuken van Santpoort

DE KEUKEN

  • Over De Keuken
  • Contact
  • Privacy Policy

CATERING

  • BBQ aan huis
  • Party catering

Recepten

  • Amuses
  • Voorgerechten
  • Bijgerechten
  • Hoofdgerechten
  • Deserts

Blijf op de hoogte

Instagram Facebook

© Alle rechten voorbehouden - De Keuken van Santpoort

Website by DEBOPROJECTS