Ga naar de inhoud

De Keuken van Santpoort

  • Amuses
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Wild en gevogelte
  • Voorgerechten
    • Soepen
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Wild en gevogelte
  • Hoofdgerechten
    • Vlees
    • Wild en gevogelte
    • Vis
    • Soepen
    • Vegetarisch
  • Bijgerechten
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
  • Nagerechten
  • Snacks & overig
  • Catering
  • Contact
Menu
  • Amuses
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Wild en gevogelte
  • Voorgerechten
    • Soepen
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Wild en gevogelte
  • Hoofdgerechten
    • Vlees
    • Wild en gevogelte
    • Vis
    • Soepen
    • Vegetarisch
  • Bijgerechten
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
  • Nagerechten
  • Snacks & overig
  • Catering
  • Contact

Wortel, zoete aardappel, gembersoep

Lees meer »

Gevulde paprika met fetta

Lees meer »

Indiase kokos-kippensoep

Lees meer »

Linzensoep met chorizo

Lekker als voorgerecht en als je de soep wat dikker maakt door er extra linzen, aardappel en wat bindmiddel aan toe te voegen ook heerlijk

Lees meer »

Aardappelsoep met mosterd

Een lekkere volle soep die het ook prima doet als maaltijdsoep. Als je ipv kippenbouillon groentebouillon gebruikt is het een heerlijk vegetarisch recept.

Lees meer »

Ui-spek quiche

Lees meer »

Garnalen in knofookolie

Lees meer »

Pastei van makreel met een coulis van garnalen

Lees meer »

Tartaar van verse tonijn en zalm

Vraag bij de visboer om sushi kwaliteit zalm en tonijn. Dan krijg je de meest mooie en verse stukjes voor je tartaar.

Lees meer »
« Vorige Pagina1 Pagina2 Pagina3 Pagina4 Pagina5 Volgende »

De Keuken van Santpoort

DE KEUKEN

  • Over De Keuken
  • Contact
  • Privacy Policy

CATERING

  • BBQ aan huis
  • Party catering

Recepten

  • Amuses
  • Voorgerechten
  • Bijgerechten
  • Hoofdgerechten
  • Deserts

Blijf op de hoogte

Instagram Facebook

© Alle rechten voorbehouden - De Keuken van Santpoort

Website by DEBOPROJECTS